2013. március 26., kedd

2013.03.26. Kedd


2013.03.26. Kedd
Kinek a dolga
Jóleső érzés megtapasztalni, ha a munkakörünkhöz kapcsolódó feladatokat a más szakterületen dolgozó, de érintett munkatársak önállóan nyomon követik illetve elvégzik, és nem kell mások helyett olyan feladatot elvégezni, amihez nekik sokkal több információjuk van. Karesz ezt ma kétszer is megtapasztalta, ezek szerint vannak még dolgok, melyek normálisan működnek.

Vezetői dicséret

A mai meeting nem is meeting volt igazán, hiszen Karesz annak a vendégének tartott üzleti beszélgetést, akivel mostanra sikerült időpontot egyeztetni, a többi munkatárs pedig csak aktívan hallgatta. Az ügyfél megkapta a szükséges tájékoztatást, érdekelte is a dolog, Karesz pedig begyűjtött egy nagy adag dicséretet a vezetőjétől a jól sikerült tájékoztató megtartásáért.

Márciusi tél

Március 26-án már a kerti munkák és a nagy tavaszi kirándulások és a húsvéti készülődés ideje. Általában, de nem ma! 20 centis hó esett, és még nem hagyta abba. Karesz ebben nemcsak egy gyönyörű természeti jelenséget lát, hanem egy nagyszerű lehetőséget arra, hogy méh utoljára egy igazi téli vadászatban legyen része. A mély hó miatt nem lehetett autózni, de ez csak alkalmat adott a friss hóban való cserkelésre. Látott is őzeket, szarvasokat, a magaslesről megfigyelt előadásból csak a vaddisznók hiányoztak. Igazán szép élmény volt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése